Burn-out

Burn-out

Er zijn diverse redenen waarom werknemers uitvallen. In bepaalde sectoren is er een groter risico op verzuim vanwege fysieke klachten, terwijl binnen andere sectoren psychische klachten de grootste oorzaak van ziekteverzuim zijn.

Verzuim door psychische klachten duurt in de meeste gevallen veel langer en is daardoor veel kostbaarder dan andere vormen van verzuim!
Verzuim door burn-out duurt doorgaans maanden tot jaren en is daardoor een zeer kostbare vorm van verzuim.

Herstelproces
Herstellen van een burn-out is een proces dat tijd kost. Als het niet goed aangepakt wordt is het risico op een nieuwe burn-out erg groot.
Daarom is het van groot belang om te te zorgen voor duurzame gedragsverandering. Dat kost tijd en oefening!

Door mijn onderscheidende concept Bewust Buiten Bewegen toe passen oefenen we eerst binnen trainingssituaties met het anders omgaan met een probleem of patroon. Een complex of abstract probleem wordt in de training simpel en inzichtelijke gemaakt én ervaren. Hierdoor wordt het mogelijk om ook in andere situaties anders om te gaan met dit probleem of patroon.
Zelfbewustzijn en zelfverantwoordelijkheid worden ontwikkelt, waardoor men steeds beter in staat is om bewustere keuzes te maken. Duurzame keuzes!
Verwachte effecten: duurzame gedragsverandering en duurzame re-integratie!

Graag bekijk ik met u wat ik voor uw zieke werknemer kan betekenen!

Bel of mail gerust voor meer info of maak een afspraak voor een intakegesprek.

Email: info@jouw-leefstijlcoach.nl Telefoon: 06-18441863

Samen op weg naar herstelde balans en energie!!