Aanbod

Individuele leefstijlcoaching trajecten, op maat gemaakt en volledig afgestemd op wensen en doelen van werknemer én werkgever.
Deze trajecten zijn zowel voor werknemers die in de ziektewet zitten als voor werknemers waarbij het risico op verzuim groot is.
Verwacht effect: duurzame gedragsverandering, verbeterde vitaliteit en hogere productiviteit.

Groepstrajecten, voor een specifieke doelgroep of over een specifiek thema.
Voorbeelden van specifieke groepen: monteurs of een wijkteam, maar ook de oudere werknemer of nachtdienst medewerkers.
Voorbeelden van specifieke thema’s: balans in werk en privé, omgaan met stress, nachtrust en ontspanning, voeding en beweging.
Groepstrajecten worden in overleg samengesteld. Meestal bestaat een groepstraject uit een combinatie van een workshop, praktijkervaring en laagdrempelige beweegactiviteiten.
Verwacht effect: bewustwording, 1e stap naar duurzame gedragsverandering.

Bewust Buiten Bewegen op locatie: laagdrempelig buiten bewegen op een vast moment op een vaste locatie met een vaste groep medewerkers! Het samen buiten bewegen is de stok achter de deur om ín beweging te komen en te blijven, in de breedste zin van het woord. Samen bewegen vergoot de groepscohesie en versterkt de band.
Verwacht effect: grotere motivatie, vergrote fysieke, mentale en sociale fitheid, betere samenwerking.

Behalve dit aanbod is er uiteraard meer mogelijk. Ik ben flexibel en creatief en denk graag mee over oplossingen voor -complexe- problemen.

Yogales
Groeples yoga op locatie, bijvoorbeeld in een sportzaal, fitnessruimte of een andere geschikte ruimte binnen uw bedrijf.
Op een vast moment in de week of per 2,3 of 4 weken kan een yogales gegeven worden, die naar de wensen van werknemers ingevuld kan worden. Denk aan het opladen van ‘de batterij/ van de energie’ gedurende een werkdag, of het soepel maken van de rug na lang zitten, het ontspannen en ruimte maken in het hoofd om daarna weer met meer rust en energie aan het werk te gaan.

Yoga coaching
Coaching en oefeningen om de energiebalans te verbeteren of te herstellen. Dit kan zijn bij burn-out en stress gerelateerde klachten, maar ook bij depressiviteit, prikkelbaarheid, futloosheid (vanwege allerlei oorzaken), slecht slapen, hormoon-gerelateerde klachten etc.

Door een combinatie van ademoefeningen, overige rustige en meer dynamische oefeningen, massagetechnieken en bewegingsactiviteiten en -oefeningen wordt de oorzaak van een verstoorde energiebalans achterhaald, zodat het probleem bij de bron kan worden aangepakt.

Subsidie mogelijkheden
Er bestaan subsidie mogelijkheden, vergoedingen of andere regelingen die u voor leefstijlcoaching trajecten kunt gebruiken.
Graag bekijk ik met u de mogelijkheden die voor uw bedrijf of medewerkers van toepassing zijn.

Wilt u meer informatie of sparren over de mogelijkheden die het beste passen in uw bedrijf?
Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te plannen.
Email: info@jouw-leefstijlcoach.nl Telefoon: 06-18441863

Samen op weg naar duurzaam inzetbare, productieve en energieke medewerkers!
Groepsfoto avleg