Bewust Buiten Bewegen

Bewust Buiten in Beweging is een onderscheidend concept dat werkt! Elk traject wordt op maat gemaakt, geheel afgestemd op jou!

Door bewegen word je in beweging gezet, in de breedste zin van het woord. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal worden allerlei processen in beweging gezet waardoor jij je beter voelt!

Door buiten te bewegen ervaar je meer ruimte en rust. Dit stelt je in staat om tot jezelf te komen en gericht aan jezelf te werken. De natuurlijke omgeving is een prachtige trainingsomgeving waar veel meer uit te halen is dan wanneer je alleen maar binnen traint. Buiten bewegen biedt veel meer mogelijkheden dan je denkt, het helpt je daadwerkelijk verder te komen!

Bewust buiten bewegen dus! Bewustwording is de basis om tot duurzame gedragsverandering te komen. Zonder bewustzijn kun je geen bewuste keuzes maken en mis je de basis om op te bouwen.

Bewust Buiten in Beweging is een unieke combinatie van coaching en bewegen en levert positieve én duurzame resultaten op! Door te werken met je lichaam en niet de focus te leggen op het denken lukt het om complexe problemen in simpele beweegactiviteiten inzichtelijk te maken. Hiermee krijg je oplossingen voor problemen waar je zelf, met gebruik van jouw lichaam, mee aan de slag kunt. Hierdoor is Bewust Buiten in Beweging veel effectiever dan aparte coaching, therapie of beweging.

Wil je alleen laagdrempelig bewegen of sporten zonder te veel focus op coaching, dan kan dat ook.
Onder het kopje ‘trainingsaanbod’ kun je zien welk beweegactiviteiten buiten aangeboden worden.
Onder het kopje ‘yoga’ kun je het (voornamelijk) binnen aanbod aan yogalessen bekijken.

Neem contact op via het contactformulier op site, of bel of mail gerust voor meer info.
Samen bewust in beweging!