Klantervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
6 berichten.
22 mei 2019 om 08:33:
Na een burn-out door werkgever in contact gekomen met Madelon, Madelon heeft mij zeer goed geholpen met tips en inzicht.
28 juli 2017 om 11:40:
Door jaren lang over mijn grenzen te zijn gegaan kreeg ik een fikse burnout en is mijn conditie het laatste jaar erg verslechterd. Madelon heeft voor mij een aangepast programma gemaakt waarbinnen ik werk aan mijn conditie maar ook leer mijn grenzen te herkennen en respecteren. Het gecontroleerd bewegen in de buitenlucht en de bewustwording van mijn eigen lijf werken echt door in mijn dagelijks leven. Ik krijg steeds meer energie terug krijg en heb geleerd beter naar mijn lijf te luisteren.
Madelon bedankt voor je persoonlijke en positieve begeleiding.
18 november 2016 om 13:46:
Hoi Madelon,

THNX. Dank voor je geduld en luisterend oor. Eindelijk iemand die echt in mij geïnvesteerd heeft. Ik snap mezelf beter en heb weer de regie over mijn eigen leven terug. Ik heb geleerd dat minder prettige ervaringen en gevoelens er nou eenmaal bij horen. Maar ik laat me er nu niet meer door meeslepen. Een stuk gelukkiger en 'lichter' zowel lichamelijk als geestelijk heb ik het coaching traject bij jou afgesloten. Ik kan het nu weer zelf (en ik weet je te vinden als ik je even nodig heb).
25 september 2016 om 09:07:
Via mijn werkgever kwam ik in contact met JouwLeefstijlcoach. Omdat Madelon open, enthousiast en geduldig is voelde ik me snel op mijn gemak. Niks moest, maar alles was bespreekbaar. Zo'n manier van coachen was nieuw voor. Na 100 diëten, diëtisten etc. heb ik nu eindelijk een coach gevonden waardoor ik blijvend resultaat boek. Beetje bij beetje val ik af, maar het kost niet zoveel moeite. Het belangrijkste is dat ik me zo veel beter, fitter en gezonder voel. Ik kan weer fietsen, lopen en heb zelfs plezier in sporten! Nooit gedacht dat dit ik dit nog zou kunnen en leuk zou vinden. Voel me weer lekker in mijn vel.
27 juni 2016 om 18:39:
Ik leerde Madelon kennen bij de fitness, en toen ze zei dat ze sportles gaf, wilde ik bij haar trainen. Wat ik erg fijn vind is dat het zo persoonlijk is. Ze weet hoeveel ik kan, hoever mij te pushen tijdens het sporten, welke oefeningen ik het meeste nodig heb, etc. Ze is altijd optimistisch (ook als ik het zelf niet voel), en pusht voor meer, wat goed is voor een sportcoach! Nu kan ik denk ik een 5 kilometer loop afmaken, en ik was totaal niet fit toen ik net begonnen was. Op naar de 10 kilometer loop!
22 juni 2016 om 11:08:
Hallo Madelon,

Ik vind dat je een goede en positieve uitleg geeft over hoe je een gezonde leefstijl kunt veranderen.

Je kunt al beginnen door de etiketten vaker te gaan lezen over bepaalde soort producten en, daar wordt je al bewuster gemaakt over je eigen leefstijl. Je kunt al beginnen met bewegen in kleine stappen dat heb ik wel als een fijne ervaring gevonden. Je combineert het wandelen tevens met enkele oefeningen er tussen door dat vind ik wel leuk, en je bent tevens op een andere manier bezig met bewegen.

En vooral in de natuur te bewegen dat geeft je wel een bepaald soort ontspanning en rust, vooral als je ergens mee zit. En ik vind dat ze goed luistert naar jou en goed advies geeft.