Workshops

Workshops bedrijven en groepen

Voorbeelden van aangeboden workshops:

In balans met stress / werk-privé in balans
In balans met voeding
In balans met beweging
In balans met slaap en ontspanning

In het kader van duurzame inzetbaarheid heb ik samen met een professionele partner een aantal workshops ontwikkeld. Wij hebben onze krachten gebundeld en zijn uitgegaan van onze eigen kwaliteiten bij het ontwikkelen van deze workshops. Wij onderscheiden ons door gebruik te maken van afwisselende werk- en leervormen, waarin we ervaringsgericht en interactief werken om zoveel mogelijk in te spelen op de behoeftes en mogelijkheden van deelnemers. Door doen te combineren met denken, observeren en reflecteren houden we rekening met de verschillende leerstijlen van de deelnemers. En omdat we het belangrijk vinden om zo effectief mogelijk te werken, zorgen voor praktisch toepasbare tools, waar de deelnemers direct mee aan de slag kunnen.

Onze kracht is naast dat we ervaringsgericht en effectief werken, het leveren van maatwerk door af te stemmen op de doelgroep.

Onze workshops bestaan uit diverse thema’s die te maken hebben met duurzame inzetbaarheid en een gezonde leefstijl. Denk aan o.a. omgaan met stress, belang van beweging, (on)gezonde voeding en slaap.

Daarnaast zijn wij ook in ontwikkeling en denken wij graag mee.

Mocht er vraag zijn naar een ander thema dan is dit uiteraard bespreekbaar.