Overgewicht en Obesitas

Ben jij niet tevreden met je lichaam en gewicht? Probeer jij al lange tijd af te vallen, maar lukt het niet? Heb je al diverse diëten geprobeerd en ben je het jojoën zat? Heb jij af en toe onbeheersbare vreetbuien waardoor jij je nog slechter over jezelf voelt? Durf je niet te sporten omdat jij je voor je lichaam schaamt?

Het aanpakken van emotie eten, overgewicht of andere eet- en gewichtsproblemen is niet eenvoudig. Door een persoonlijke, stapsgewijze aanpak kan ik je helpen jouw eet-, gewichts- of leefstijlprobleem duurzaam op te lossen.

Bel of mail gerust voor meer info of maak een afspraak voor een intakegesprek.
Email: info@jouw-leefstijlcoach.nl Telefoon: 06-18441863

Samen op weg naar een evenwichtig en gelukkig leven!

Het is vreselijk als je niet lekker in je vel zit, als je jezelf om je lichaam minacht of als je vanwege schaamte of angst niet meer buiten de deur durft te komen. Vaak zit er achter elk probleem een heel verhaal, een hele geschiedenis die in het hier en nu veel invloed uitoefent. Ik ben oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal en ik help graag de bron van problemen te achterhalen en aan te pakken. Probeer jij al lange tijd af te vallen of juist aan te komen, of wil je jouw eerste poging wagen, maar lukt het niet of weet je niet hoe je dit moet aanpakken, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Samen zoomen we in op jouw leef- en eetpatroon en gewoontes en we gaan op zoek naar passende kleine veranderingen, zodat de kans op succes het grootst is. Als je eenmaal een gezond gewicht en een fit en gelukkig gevoel bereikt hebt wil je dit graag zonder grote moeite zo kunnen houden. Daarom kijken we samen naar concrete veranderingen in jouw dagelijks leven die dit haalbaar maken. Kleine leefstijlverandering die je makkelijk kunt integreren in je dagelijks leven maken blijvende gedragsverandering reëel.